ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

1η Χαλαρή Συνάντηση Ορειβατικού Σκι

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι όσοι ασχολούμαστε με το ορειβατικό σκι είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι...
Επειδή όμως έχουμε μάθει να είμαστε μια παρέα είπαμε να μαζευτούμε. Την Κυριακή 26 Φλεβάρη περιμένουμε όσους θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το αγαπημένο μας άθλημα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου στις 10 το πρωί.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε χιονοδρόμους όλων των επιπέδων ακόμη και σε αρχάριους. Οι διαδρομές που έχουν επιλεχτεί είναι κατά κύριο λόγο μέσα στο δάσος και μακριά από ανεπιθύμητους θορύβους.
Για αυτούς που δεν τα πάνε και πολύ καλά με την κατάβαση θα υπάρχει η επιλογή να κατέβουν μέσα στην πίστα. Για τους πιο τολμηρούς... έχουμε εκπλήξεις.

Ελπίζουμε ο καιρός να μην μας χαλάσει τα σχέδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου