ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Olympus Skimountaineering Race 2013

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης 
Οι ετοιμασίες για τον 2ο αγώνα ορειβατικού σκι στον Όλυμπο έχουν ήδη ξεκινήσει από την περασμένη χρονιά όταν τελείωσε ο πρώτος αγώνας που στέφθηκε με αναπάντεχη επιτυχία. Από τότε μέχρι τώρα έχουν τρέξει μια σειρά πράγματα και βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε μια νέα εποχή για το αγαπημένο μας άθλημα.
* photo από Koumou Tsou (facebook)

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είμαστε ίσως ένα βήμα πριν την εκρηκτική ανάπτυξη του αθλήματος και δεν θα είναι έκπληξη οι συμμετοχές στον αγώνα του 2013 να αγγίξουν τριψήφιο αριθμό. 


Μια παρέα σημαντικών ανθρώπων έχουν πάρει πολύ ζεστά την όλη υπόθεση επενδύοντας απίστευτα πολύ χρόνο, κόπο και χρήμα... για να δούμε την παρέα μας να μεγαλώνει και φαίνεται να το πετυχαίνουν.


Και για να θυμηθούμε λίγο δείτε τα βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου