ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Μια χρονιά με πολύ ορειβατικό σκι!

Τα χιόνια μας ήρθαν νωρίς και φέτος και όπως όλα δείχνουν θα μείνουν. Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά προχωράμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτά που έρχονται. Ήδη το Σαββατοκύριακό 15-16/12 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο κριτών Βελούχι με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και έπεται συνέχεια.
Φετινή πρωτοτυπία είναι ότι παράλληλα με κάθε επίσημο αγώνα της ΕΟΟΑ θα πραγματοποιείται και αγώνας open ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο φετινός αγώνας του Ολύμπου που παίρνει πλέον σημαντικές διαστάσεις.
Άλλη μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση τη φετινή χρονιά είναι το "Snow Leopard Day", μια πολύμορφη εκδήλωση που διοργανώνει η dyanfit  σε όλη την Ευρώπη και έρχεται στην χώρα μας στο Καρπενήσι, Σάββατο και Κυριακή 2-3 Μαρτίου μαζί με Φεστιβάλ ταινιών βουνού κ.α.

επανερχόμαστε σύντομα με νέα από τα βουνά μας.

Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου