ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Από αύριο στο νέο μας site... skim.gr!

Το ορειβατικό σκι φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια,  γιαυτό και πήραμε την απόφαση να επιχειρήσουμε να στήσουμε ένα κανονικό site για τις ανάγκες ενημέρωσης γύρω από το ορειβατικό σκι και να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος στην Ελλάδα.
Δεν είμαστε ούτε δημοσιογράφοι ούτε τεχνικοί υπολογιστών αλλά ούτε και κάνουμε αυτό το πράγμα επαγγελματικά, γιαυτό και με του περιορισμένους πόρους και τις γνώσεις που διαθέτουμε θα μας πάρει κάποιο εύλογο διάστημα για να στηθεί σωστά το site και να προλαβαίνει όλες τις ειδήσεις.
Καλούμε όλους τους φίλους που έχουν υλικό ή θα ήθελαν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια να προτείνουν ελεύθερα ότι θεωρούν χρήσιμο.
Σε αυτές τις σελίδες θέλουμε ενημέρωση γύρω από αγώνες, εκδηλώσεις, αποστολές στο εξωτερικό ή στοιχεία από διαδρομές ή ότι άλλο θεωρείτε ευανάγνωστο.
Σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε τις σελίδες με πληροφορίες σχετικά με θέματα προπονητικής, ανασκόπηση εξοπλισμού, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ από events κλπ.

Από αύριο θα μας βρίσκετε στο www.skim.gr

Με εκτίμηση,

Βασίλης Σιδέρης, διαχειριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου