ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

2η Χαλαρή Συνάντηση Ορειβατικού Σκι 16-17 Φλεβάρη στο Περτούλι

Η πρώτη περσινή απόπειρα να μαζευτούμε και να βολτάρουμε με τα ορειβατικά σκι φάνηκε να δικαιώνεται από την ανταπόκριση του κόσμου και έτσι και τη φετινή χρονιά έπρεπε να κάνουμε κάτι κυρίως για τον κόσμο που τώρα δειλά δειλά έρχεται σε επαφή με το άθλημα.
Η συνταγή της "χαλαρής" συνάντησης φάνηκε να δίνει καλά αποτελέσματα και έτσι είπαμε φέτος να τη συμπληρώσουμε με κάποια επιπλέον στοιχεία.

Η φετινή 2η Χαλαρή Συνάντηση Ορειβατικού Σκι θα είναι καταρχήν διήμερη 16 και 17 Φλεβάρη 2013. 
Το Σάββατο 16/2 οι δράσεις θα είναι γύρω από το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Περτούλι. Εύκολες και όμορφες διαδρομές μέσα στο δάσος για όλο τον κόσμο. Σημαντικότερο στοιχείο την πρώτης μέρας είναι ότι σε συνεργασία με την εταιρία "Κλαουδάτος" θα μπορεί όποιος θέλει (αρκεί να έχει μια βασική επαφή με το σκι) να δοκιμάσει το ορειβατικό σκι με εξοπλισμό που παρέχει δωρεάν η εταιρία. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός μάλιστα είναι της Dynafit και είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο, οπότε θα είναι αρκετά ενδιαφέρον ακόμη και για άτομα που κάνουν ορειβατικό σκι να έρθουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις όσων αφορά τον εξοπλισμό.

Την Κυριακή 17/2 έχουμε ετοιμάσει μια όμορφη διάσχιση στη Μπουντούρα 2074μ. Η τελική διαδρομή θα σχεδιαστεί με βάση και τα χιόνια τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά η βασική ιδέα είναι να ξεκινήσουμε από το Περτούλι να ανέβουμε στην Μπουντούρα και να κατέβουμε το διπλανό χωριό το Νεραϊδοχώρι. Μιλάμε πάντα για μια διαδρομή με σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας που έχει όμως μια ορισμένη διάρκεια λόγω της υψομετρικής που πρέπει να καλυφθεί.

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντηση οι ενδιαφερόμενοι θα κλιθούν να δηλώσουν συμμετοχή σε φόρμα που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες.

Όποιες σκέψεις ιδέες και παρατηρήσεις είναι καλοδεχούμενες!


*Προς αποφυγή παρεξηγήσεων λόγω της σύμπτωσης με τη συνάντηση που οργανώνει ο ΠΟΑ, δυστυχώς όταν ενημερωθήκαμε για την εκδήλωση του ΠΟΑ είχε ήδη ληφθεί η απόφαση και δεν είχε πέσει στην αντίληψή μας τίποτα σχετικά με τη συνάντηση στη Γκιώνα. Θα είχε ιδιαίτερα μεγάλο ρίσκο να μεταθέσουμε τη συνάντησή μας καθώς το Περτούλι είναι σε χαμηλό υψόμετρο και συνήθως τα χιόνια μας λείπουν το Μάρτη.
Όπως και να χει είναι και αυτό στοιχείο ότι η οικογένεια του ορειβατικού σκι μεγαλώνει και αυτό είναι θετικό.
Πρόκειται ωστόσο για δύο εκδηλώσεις με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και ελπίζουμε το γεγονός ότι συμπίπτουν χρονικά να μην επηρεάσει τη συμμετοχή σε καμιά από τις δυό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου