ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Πετυχημένος ο πρώτος αγώνας της χρονιάς(δελτίο τύπου ΕΟΟΑ)


Πραγματοποιήθηκε το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι, το 19ο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι  «Αθ. Λευκαδίτη» και ο Open Ατομικός Αγώνας στις 12 και 13 Ιανουαρίου 2012 στη Βασιλίτσα Γρεβενών, με τη συμμετοχή 12 αθλητικών σωματείων, στα πλαίσια του αγωνιστικού προγράμματος Ορειβατικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ). Διοργανωτής των αγώνων ήταν η Ορειβατική Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης.


Το Σάββατο το πρωί 12 Ιανουαρίου διεξήχθη ο Αγώνας Ταχύτητας με νικητές τους Ματρά Σλάβεκ (ΕΟΣ Αχαρνών), Καλογερόπουλο Γρηγόρη (ΕΟΣ Αχαρνών) και Καμπουρόπουλο Αλέξανδρο (ΕΟΣ Αχαρνών)  στην κατηγορία Αντρών,  Σιδέρη Ιωάννα (ΕΟΣ Αχαρνών), Κολόκα Φωτεινή (ΕΟΣ Καρπενησίου) και Παρασχάκη Συρματένια (ΕΟΣ Χανίων) στην κατηγορία Γυναικών.
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο Α’ Ατομικός Αγώνας Κυπέλλου και ο Open Ατομικός Αγώνας με νικητές τους Ματρά Σλάβεκ (ΕΟΣ Αχαρνών), Αρώνη Πλάτωνα (ΕΟΣ Θεσσαλονίκης) και Καλογερόπουλο Γρηγόρη (ΕΟΣ Αχαρνών) στην κατηγορία Αντρών, Σιδέρη Ιωάννα (ΕΟΣ Αχαρνών), Παρασχάκη Συρματένια (ΕΟΣ Χανίων) και Κολόκα Φωτεινή (ΕΟΣ Καρπενησίου) στην κατηγορία Γυναικών, Μπίτο Δημήτριο, Νικολόπουλο Αλέξανδρο και Μπάλα Ελευθέριο στην κατηγορία Open. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων παρουσιάζονται παρακάτω.
Ευχαριστούμε την Ορειβατική Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας για τη συνεισφορά τους στη διεξαγωγή των αγώνων. Οι επόμενοι αγώνες, ο Κάθετος Αγώνας του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι, ο Β’ Ατομικός Αγώνας του 19ου Κυπέλλου «Αθαν. Λευκαδίτη» και ο Κάθετος Αγώνας και Ατομικός Αγώνας Open, θα διεξαχθούν στα 3-5 Πηγάδια στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2013. Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Ε.Ο.Σ. Νάουσας.


2 σχόλια: