ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Ορειβατικού Σκι στη Γκιώνα

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε το e-mail σχετικά με τη συνάντηση ορειβατικού σκι που διοργανώνει ο ΠΟΑ και το δημοσιεύουμε. Φαίνεται ότι η οικογένεια του Ορειβατικού Σκι μεγαλώνει.

Ο ΠΟΑ σε μια προσπάθεια του να αναδείξει το ορειβατικό σκι θεσμοθετεί την
Ετήσια Συνάντηση Ορειβατικού Σκι στη Γκιώνα.
Το ζεστό και φιλόξενο καταφύγιό μας - πρόσφατα ανακαινισμένο - θα γίνει το σημείο όπου παλιοί και νέοι ορειβάτες-σκιέρ θα συναντώνται κάθε χρόνο για να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για την διάδοση του ορειβατικού σκι στην Ελλάδα.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους τους ορειβάτες-σκιέρ την Παρασκευή 15/2/2013 στη Καλοσκοπή Φωκίδας στις 9.00μμ, όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση. Η διαμονή θα γίνει σε αντίσκηνα ή στο ξενώνα της Καλοσκοπής. Το Σαββάτο 16/2/2013 στις 8.00πμ θα γίνει η τελική συνάντηση και η αναχώρηση για την ανάβαση προς Μνήματα - κορυφογραμμή Βραΐλας Κάστρου και κατάβαση στο καταφύγιο. Την Κυριακή θα γίνει ανάβαση στη κορυφή Πυραμίδα και κατάβαση προς Βαθιά Λάκκα και επιστροφή στην Καλοσκοπή.

Για τον καλύτερο συντονισμό της συνάντησης είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή
στη γραμματεία του ΠΟΑ 2108218401 19.00-21.00 καθημερινά.







*προς αποφυγή παρεξηγήσεων το ίδιο διάστημα έχει ήδη προγραμματιστεί και η 2η Χαλαρή Συνάντηση Ορειβατικού Σκι στο Περτούλι (από το ΣΟΧΤ )και δυστυχώς όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει ελαστικότητα στο πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου