ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικη βόλτα στον Κόζιακα!

Το 2013 ξεκινά με αρκετό χιόνι και είπαμε να μην αφήσουμε να πάει χαμένη μια όμορφη μέρα! 
Αν και η κούραση από την ολοήμερη διδασκαλία στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου έκανε τα πόδια πραγματικά βαριά, χρωστούσαμε στις φώκιες μας λίγο γλίστρημα. Έτσι και έγινε. Λίγο μετά τις 4 ξεκινήσαμε να ανεβαίνουμε στον Κόζιακα στην κλασική μας διαδρομή ορειβατικού σκι με την διαφορά ότι αυτή τη φορά αποφύγαμε τελείως τους δασόδρομους και κινηθήκαμε μέσα στο πυκνό δάσος. 
Καθώς το βράδυ πλησίαζε τα χρονικά περιθώρια ήταν κάπως στενά. Σε λιγότερο από μια ώρα βρεθήκαμε σε υψόμετρο 1500 μ και στα πόδια μας απλωνόταν ένα εκπληκτικό πέπλο ομίχλης που σκέπαζε τα Περτουλιώτικα Λιβάδια αφήνοντας μόνο τις κορφές από τα έλατα να ανασαίνουν από την καταχνιά.
Η κατάβαση αν και σύντομη απολαυστική με καλές κλίσεις και όμορφους ελιγμούς ανάμεσα στα δέντρα. 


Καλή χρονιά,

Ας είναι το 2013 γεμάτο "άσπρες μέρες"!

Β













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου