ποιοι είμαστε...

Μέσα από αυτό το blog θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια να αναπτυχθεί το αγαπημένο μας άθλημα. Κύριος στόχος είναι να μπορούμε να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες εκδηλώσεις στη χώρα μας και όχι μόνο, ενώ θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για εξοπλισμό, τεχνική, προπονητική αλλά και ζητήματα ασφάλειας. Μπορείτε να στέλνετε επίσης τις δικές σας σχετικές ανταποκρίσεις, εμπειρίες κλπ.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

2η Χαλαρή Συνάντηση Ορ. Σκι (1η Ανακοίνωση)

Επειδή το ορειβατικό σκι είναι ένα άθλημα που δεν θα το χαρακτήριζαν πολλοί «χαλαρό» είπαμε να προσπαθήσουμε για δεύτερη φορά να δώσουμε το έναυσμα για ένα μάζεμα με κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το συγκεκριμένο άθλημα, με στόχο να γνωριστούμε καλύτερα αλλά και να προσπαθήσουμε να φέρουμε νέο κόσμο στο βουνό. 

Ο προσδιορισμός «χαλαρή» στη συνάντησή μας, δίνει ακριβώς το στίγμα της αποφυγής τυπικών διαδικασιών αλλά και του χαρακτήρα των διαδρομών που έχουν επιλεγεί. Στις δύο μέρες που διαρκεί η συνάντησή μας, η πρώτη έχει στόχο την γνωριμία με το άθλημα ενώ η δεύτερη εμπεριέχει μια πρόκληση για πιο έμπειρους χιονοδρόμους. 

Τα Πρόγραμμα :

Το Σάββατο 16/2 από τις 10το πρωί μέχρι 3 το μεσημέρι, οι δράσεις θα είναι γύρω από το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Περτούλι. Εύκολες και όμορφες διαδρομές μέσα στο δάσος για όλο τον κόσμο. Σημαντικότερο στοιχείο την πρώτης μέρας είναι ότι σε συνεργασία με την εταιρία "Κλαουδάτος" θα μπορεί όποιος θέλει (αρκεί να έχει μια βασική επαφή με το σκι) να δοκιμάσει το ορειβατικό σκι με εξοπλισμό που παρέχει δωρεάν η εταιρία. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός μάλιστα είναι της Dynafit και είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο, οπότε θα είναι αρκετά ενδιαφέρον ακόμη και για άτομα που κάνουν ορειβατικό σκι να έρθουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις όσων αφορά τον εξοπλισμό.

Την Κυριακή 17/2 έχουμε ετοιμάσει μια όμορφη διάσχιση στη Μπουντούρα 2074μ. Η διαδρομή ξεκινά λίγο έξω από το Περτούλι και καταλήγει στο διπλανό χωριό το Νεραϊδοχώρι. Έχει διάρκεια περίπου 3-4 ώρες. Το ραντεβού της Κυριακή έχει οριστεί στις 9 το πρωί στο Περτούλι ωστόσο οι τελευταίες λεπτομέρειες θα καθοριστούν τις τελευταίες μέρες με βάση και τις συνθήκες χιονιού.   

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης παρακαλούμε συμπληρώστε τη *Δήλωση Συμμετοχής


Πώς να φτάσετε:

Το Χ.Κ. Περτουλίου είναι 45 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα. Φτάνοντας στα Τρίκαλα ακολουθείτε τις ταμπέλες για Πύλη και σύντομα θα συναντήσετε σήμανση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου. Δύσκολα θα συναντήσετε προβλήματα με το δρόμο. Οι δράσεις θα στηθούν στη βάση του κέντρου και συγκεκριμένα μπροστά από το σπιτάκι του ΣΟΧΤ δίπλα στα σπιτάκια των ενοικιάσεων.

Διαμονή: 

                Κοντά στο χιονοδρομικό υπάρχουν αρκετά καταλύματα. Τα πιο κοντινά χωριά είναι η Ελάτη, το Περτούλι και το Νεραϊδοχώρι. Ειδικές τιμές ισχύουν για τους συμμετέχοντες στη συνάντηση. 

Προτεινόμενα Καταλύματα

Ξενοδοχείο Κρούπη, Ελάτη

2434071312

Ξενοδοχείο Παπαναστασίου, Ελάτη

2434071150

Ξενοδοχείο Παπαναγιώτου, Νεραϊδοχώρι

2434091500

Ξενοδοχείο St. George, Χρυσομηλιά 

2432300400 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου